Portfolio

Kira & Anton

Andra Stockholmsbröllopet för 2016, Kira och Anton väntade in oss på Grand Hotell i varsina hotellrum för att möta varandra i Hedvig Eleonora kyrkan. Porträttbilderna togs på samma platser vi som hade fotade vid under pre-weddingfotograferingen. Pre-wedding är perfekt vid såna här tillfällen, paret och fotograferna lär känna varandra och sedan så kan man testa av vilka platser man gillar.

Festen var på Grand Hotell som bjöd på en mysig och häftig miljö. Det var lite extra roligt för en av oss fotografer, Mikael, som fick höra några finska tal då brudens släkt var främst finsktalande.

En rolig detalj som vi fick vara med om var att USAs utrikesminister, John Kerry var på plats på hotellen så det var väldig hög säkerhet på hotellet. Vi bröllopsfotografer fick först ett litet extra argt öga av hans säkerhetsvakter som troligen trodde vi var paparazzifotografer som lyckats smitta in på hotellet. Sen när det såg att vi inte var ett dugg intresserade och hade fullt upp med vårt bröllopspar så lät det oss vara och tom småpratade lite med oss.